2023. április 29. 09:24 - karsanszky

2023.04.20 - Ausztria, Bécs - csonkolás, 1 halott

Április 20-án egy bécsi metrómegállóban drogbanda támadt egy 31 éves algériaira, akinek mind a négy végtagját csonkolták.

Mint az oe24 most bizalmas forrásokból megtudta, az áldozatot, egy algériai migránst (31) kilenc nappal ezelőtt egy teljes bűnbanda a földre szegezte a bécs-brigittenaui Jägerstraße U6-os megálló előtti tetthelyen.

Ezután az egyik feltételezett kábítószer-bűnöző állítólag egy hosszú macsétával levágta az algériai mindkét kezét az alkarok tájékán - és a lábát is.

Az áldozat valószínűleg a fájdalomtól és a rendkívül nagy vérveszteség miatt is elájult, ennek ellenére a banda tovább ütlegelte az algériait - ezt állítólag a véres tett szemtanúi mondták. A szomszédok riasztották a mentőket, de a súlyosan sérült férfi nem sokkal később a kórházban meghalt.

A Jägerstraße U6-os megállónál történt bűncselekmény után néhány perccel a helyszínre érkező járőrnek a rádiónál sikerült üldözőbe vennie az egyik feltételezett elkövetőt - egy szintén algériai (24 éves) férfit -, aki a Duna-csatornába ugorva próbált elmenekülni. Az elkövetők még szabadlábon vannak.

https://exxpress.at/mord-mit-machete-bei-wiener-u6-opfer-bei-lebendigem-leib-arme-und-beine-abgehackt/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadas.blog.hu/api/trackback/id/tr3318113338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása