2023. január 30. 21:49 - karsanszky

2023.01.11 Franciao. - algériai késes támadó a párizsi Gare du Nord-on, 6 sebesült

Egy pengés fegyverrel hadonászó férfi szerda reggel hat embert támadott meg és sebesített meg a párizsi Gare du Nord pályaudvaron, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, mielőtt szolgálaton kívüli rendőrök lelőtték - közölték a hatóságok.

Gerald Darmanin belügyminiszter újságíróknak elmondta, hogy a férfi közép-európai idő szerint 6 óra 42 perckor a bejáratnál és az állomás belsejében egy házilag készítettnek látszó fegyverrel támadt az utazókra. A rendőrség korábban azt mondta, hogy a férfi kést vagy pengét használt.

Egy percen belül az éjszakai műszak után hazatérő, szolgálaton kívüli rendőrök háromszor rálőttek a támadóra - mondta Darmanin.

Az esetleges terrorista indítékról kérdezve Darmanin azt mondta, hogy büntetőeljárás indult, de egyelőre nem indult nyomozás terrorizmus miatt.

Elmondta, hogy a támadó, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, a támadás során nem mondott semmit, és nem voltak nála személyazonosító okmányok. A hat sérült közül az egyik rendőr - mondta Darmanin.

A támadóról kiderült később:
Nincsenek nála személyazonossági okmányok. Azt mondja, hogy a neve Mohammed Amine, 31 éves, és algériai származású.

brutális videó:

https://twitter.com/patrioteFr75/status/1613478830399959042

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadas.blog.hu/api/trackback/id/tr7118037820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása